Vizos į Tailandą

Dokumentai į Konsulinį skyrių priduodami tik pristačius visus reikiamus dokumentus į biurą.

DAROME NUOTRAUKAS VIZŲ FORMINIMUI

DĖMESIO! Nuo 2019 m. balandžio 14 d. Lietuvos piliečiams, vykstantiems į Tailandą turizmo tikslais iki 30 dienų, nebereikės Tailando vizų!

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
  • 1 spalvota nuotrauka
  • lėktuvo bilietų kopijos (pirmyn/atgal)
  • viešbučio rezervacijos kopija
  • anketiniai duomenys
 Vizos kategorija 5 d.d. / Eur
dokumentų  pridavimas I-III-V
Vienkartinė turistinė
(galiojimas 60 d.)  
50
Daugkartinė  turistinė
(galiojimas 180 d.)
160